LWIR lénsa infra red deisgn athermal

LIRA05010640-17-GD


Rincian produk

Tag produk

Inpormasi produk:

Lensa Longwave Infrabeureum (LWIR) umumna dianggo pikeun ngawangun sistem pencitraan termal sareng detektor infra red.Gawéna dina spéktrum 8-12um, sarta ilaharna fits detektor uncooled.Hal ieu ngamungkinkeun pamaké pikeun nempo objék tina radiasi infra red sorangan, tanpa sumber cahaya tambahan, nu ngajadikeun eta utamana berharga di lingkungan jeung aplikasi nu tangtu.

Sedengkeun sistem infra red mindeng dipaké dina kondisi lingkungan kompléks jeung teu gampang pikeun ngahontal.Kabutuhan pikeun ngajaga fokus dina rupa-rupa suhu lingkungan penting pisan pikeun kinerja sistem, stabilitas, sareng kualitas luhur.Lénsa infra red kalawan desain athermal bakal ngajaga kinerja na tina robah ku cara maké passivity optik, aktivitas mékanis, sarta passivity mékanis dina rentang hawa badag.Konfigurasina bakal otomatis nyaluyukeun diri nalika parobihan suhu.

Lensa infra red athermal LWIR kami dirarancang khusus pikeun nyayogikeun gambar bentuk dina kisaran suhu anu ageung.Panjang fokus 3.85-110 mm, F # 1.0-1.3, cocog pikeun detektor infra red 17um sareng 12um.Éta tiasa dianggo dina seueur aplikasi pencitraan termal sapertos ngawaskeun, kacasoca termal sareng lingkup, thermographs, analisis spéktrum sareng saterasna.

Di sagigireun standar palapis AR efisien tinggi, urang ogé bisa nyieun palapis DLC atawa palapis HD dina beungeut luar ngajaga lénsa tina karuksakan lingkungan kayaning angin jeung keusik, kalembaban luhur, kabut asin jeung sajabana

Produk has

50mm FL, F # 1.0, pikeun 640x480, sénsor 17um

Desain kompak;stabilitas sumbu optik tinggi;IP67 cai sareng lebu buktina;Geter & tahan Shock.

LIRA05010640-17
outline

spésifikasi:

Larapkeun ka Detektor Uncooled Infrabeureum Gelombang Panjang

LIRAO5010640-17

Panjang fokus

50 mm

F/#

1.0

Sirkular Fov

12,4 ° (H) X9,3 ° (V)

Rentang spéktral

8-12um

Tipe Fokus

Fokus Maneuh

BFL

13,5 mm

Tipe Gunung

M34X0.75

Detektor

640x480-17um

Daptar produk

Lénsa athermal pikeun detektor 17um

EFL (mm)

F#

FOV

BFD(mm)

Gunung

Detektor

3,85 mm

1.0

38,9°X29,6°

13,5 mm

M14*0.5

160 * 120-17um

5 mm

1.2

30,4°X23°

13,5 mm

M14*0.5

10 mm

1.0

23°X17,3°

18 mm

M21 * 0,5

240 * 180-17um

4,1 mm

1.2

90°X67°

14 mm

M25 * 0,5

384*288-17um

4,4 mm

1.0

90°X65.3°

14,5 mm

M25 * 0,5

6,6 mm

1

50*43.8

14,5 mm

M25 * 0,5

7,5 mm

1.0

47 ° X36 °

17,7 mm

M24*0.5

9 mm

1.0

40°X30°

17,7 mm

M24*0.5

10 mm

1.0

36°X27°

10 mm

M34*0.75

12,8 mm

1.0

28°X21°

13,5 mm

M18 * 0,5

15

1.0

24,5°X18,5°

14,5 mm

M25 * 0,5

25 mm

1.0

14,8°X11°

18 mm

M30 * 0,5

6,9 mm

1.0

90 ° X70 °

17,7 mm

M34*0.5

640 * 480-17um & 640 * 512-17um

7 mm

1.1

80 ° X60 °

16,5 mm

M25 * 0,5

8,5 mm

1.2

65 ° X51 °

20 mm

M25 * 0,5

8,8 mm

1.0

63,4 ° X49,7 °

13,5 mm

M34*0.75

10,3 mm

1.0

60°X47,7°

17,7 mm

M34*0.5

13 mm

1.0

45,4°X37°

16 mm

M25 * 0,5

15 mm

1.0

40°X32°

16 mm

M25 * 0,5

17,8 mm

1.0

30°X27,6°

17,7 mm

M34*0.5

19 mm

1.0/1.2

33°X26°

20 mm

M25 * 0,5

20 mm

1.0

31°X24,6°

16,5 mm

M34*0.5

25 mm

1.0/1.2

24,5°X19,7°

17,7 mm

M34*0.5

35 mm

1.0/1.2

17,7°X14,1°

16 mm

M25 * 0,5

50 mm

1.0

12,4 ° X9,3 °

16,5 mm

M34*0.75

60 mm

1.0

10.3°X8.2°

17,7 mm

M34*0.5

75 mm

1.0

8,3°X6,6°

13,5 mm

M34*0.75

100 mm

1.2

6,2 ° X4,9 °

13,5 mm

M34*0.75

110 mm

1.3

5,6 ° X4,5 °

18,29 mm

M59*0.75

25 mm

1

38,4°X29,3°

16 mm

M45*1

1024*768-17um

Lénsa athermal pikeun detektor 12um

EFL (mm)

F#

FOV

BFD(mm)

Gunung

Detektor

7,5 mm

1.0

28,7°X21,7°

14,5 mm

M18 * 0,5

320 * 240-12um

9,7 mm

1.0

22,4°X16,8°

17 mm

M18 * 0,5

9 mm

1.0

28,8°X21,8°

16,8 mm

M18 * 0,5

384*288-12um

18 mm

1.0

14,6°X11°

14.5

M25 * 0,5

4,1 mm

1.2

100°X82°

14 mm

M25 * 0,5

640 * 512-12um

5,8 mm

1.2

80°X62°

14 mm

M18 * 0,5

7,1 mm

1.0

62,5 ° X49,6 °

14 mm

M34*0.75

9,1 mm

1.2

48°X38°

17,1 mm

M20 * 0,5

12,3 mm

1

34,6°X26,3°

18.22

M25 * 0,5

12,8 mm

1.0

33,4°X27°

14 mm

M34*0.75

18 mm

1.0

24°X19,3°

8,8 mm

M22*0.5

19 mm

1.0

22,8°X18,3°

13,5 mm

M30 * 0,5

24 mm

1.0

18°X14,5°

8,8 mm

M22*0.5

25 mm

1.0

17,5°X14°

12,5 mm

M25 * 0,5

35 mm

1.0

12,5°X10°

16,5 mm

M34*0.75

50 mm

1

8,8°X7°

16,5 mm

M34*0.75

52 mm

1.0

8,4°X6,7°

16,5 mm

M34*0.75

60 mm

1.0

7,3°X5,9°

17,7 mm

M34*0.5

75 mm

1.0

5,9 ° X4,7 °

13,5 mm

M34*0.75

100 mm

1.2

4,4°X3,5°

13,5 mm

M34*0.75

Catetan:

1.AR atanapi DLC palapis dina beungeut luar sadia on pamundut.

2.Customization sadia pikeun produk ieu pikeun nyocogkeun sarat teknis Anjeun.Hayu urang terang spésifikasi diperlukeun Anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Panjang gelombang geus fokus kana nyadiakeun produk optik precision tinggi pikeun 20 taun