Ihtisar parusahaan

bc (1)

Diadegkeun dina taun 2002, Panjang Gelombang Opto-Electronic mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi nasional kalayan integrasi pinuh desain optik, manufaktur sareng dukungan téknis pikeun konsumén urang sadunya.Panjang gelombang Opto-Electronic Locates di Jiangning Hushu taman industri, Nanjing kalawan aréa leuwih ti 13000 méter pasagi, urang taat kana nilai inti "customer, kualitas, inovasi, jeung efisiensi", turutan misi "ngalegaan panjang gelombang", sareng maju kana visi urang "janten pamimpin dina industri fotonik dunya".

Didirikeun di

Dina 2014, Perusahaan Kami suksés didaptarkeun dina Bursa Saham Nasional sareng Kutipan (NEEQ).Dina 2016, divisi infra red sareng EFID disetél, anu parantos ningkat dina laju langkung ti 50% taunan dina 4 taun katukang.

Daérah
logo-e
Palayanan
%
bc (2)

Infrabeureum panjang gelombang ngawangun kompetensi inti dina industri optik kualitas luhur.kapasitas produksi urang nyertakeun sakabéh prosés bahan tumuwuh, motong, grinding, polishing, péngkolan inten, molding, suntik molding, palapis pilem ipis, assembling sarta jaminan nguji kualitas.Perusahaan parantos lulus sistem kualitas ISO9001 sareng sertifikasi sistem lingkungan ISO14000.Produk kami asup kana téknologi deteksi infra red, anu seueur dianggo dina kaamanan sareng panjagaan, ngawaskeun industri, élmu kahirupan, ngawaskeun kakuatan sareng aplikasi anu sanés.Panjang gelombang boga 5.000 méter pasagi 100.000-tingkat kamar beresih jeung 1.000 méter pasagi workshop optik prototyping gancang.Kalayan garis pinuh ku instrumen jaminan kualitas kayaning spéktrofotométer Perkin Elmer, Talysurf PGI profilemeters, LUPHOScan non-kontak profilometers, Zygo interferometer, sistem Optikos LensCheck, Image Élmu MTF bangku test, chambers test lingkungan, urang mastikeun unggal produk optik kualitas hiji.

Kalayan alat-alat sateuacanna sareng mesin pikeun produksi, uji & pangukuran sareng kontrol kualitas, ditambah pangalaman anu ageung sareng kaahlian élmu optik urang, kami tiasa nyayogikeun dukungan anu saé pikeun palanggan anu peryogi ngarobih optik infra red.Kami ogé parantos ngawangun inventaris ageung tina lénsa standar luar-rak pikeun pilihan anjeun.Infrabeureum panjang gelombang tiasa janten toko hiji-eureun anjeun pikeun optik infra red.

EFID, ngajantenkeun visi infra red anu saé.
Panjang gelombang, pasangan idéal anjeun pikeun optik infra red.

DSC03668
DSC03715
DSC03714