Produksi OEM

Salian nyadiakeun produk kaluar-nu-rak, urang ogé bisa nyadiakeun layanan OEM custom jeung solusi pikeun konsumén urang.Prosés jasa kustomisasi has nyaéta: analisa paménta -> analisis téknis -> desain -> prototyping -> pamariksaan sareng verifikasi -> produksi masal.
Hatur nuhun kana gawé babarengan antara divisi jeung anak perusahaan, urang bisa nyadiakeun teu ukur optik infra red tapi rupa-rupa komponén optik cocog pikeun aplikasi béda.Umumna urang bisa nyadiakeun sagala-buleud, hiji-eureun, solusi optik ongkos-efisien ka konsumén urang:

Desain optik:ngembangkeun rupa lenses Imaging (UV, katempo, infra red), illuminating sistem, sistem laser, AR / VR, HUD, sistem optik non-standar, jsb.

Desain struktural:Desain struktural pakakas automation optik

Prototyping gancang:Prototyping gancang tina optik dina 2-3 minggu.
Bahan (kaca optik, kristal, polimér);
Permukaan (pesawat, buleud, aspheric, permukaan bentuk bébas);
Palapis (pilem diéléktrik, pilem logam)

Solusi Sistem:solusi sistem sakabéh, integrasi optik jeung mékanis

Ti bahan tumuwuh nepi ka integrasi sistem, kamampuhan layanan pinuh.

image1

Bahan optik

image2

Desain optik

image3

Fabrikasi lénsa

image4

palapis optik

image5

QA / QC

image6

Majelis

image7

Prototyping Sistim

image8

Integrasi Sistim