Tim R & D

image5
image4
image3
image2
image1

Panjang gelombang ngagaduhan langkung ti 400 karyawan, kalebet 78 teknisi sareng insinyur, diantarana aya 4 dokter sareng 11 anu gaduh gelar master.Aya ogé 40 pagawé luar negeri anu damel di Wavelength Singapura sareng kantor luar negeri di Korea, Jepang, India, AS sareng sajabana.
Puseur R&D panjang gelombang kalebet: ruangan R&D optik, ruangan R&D electromechanical, ruangan R&D struktur, ruangan R&D software, ruangan R&D produk anyar, departemén R&D luar negeri, sareng pusat dukungan téknis global.
The Wavelength R&D Center mangrupikeun pusat téknologi rékayasa, pusat téknologi perusahaan sareng workstation pascasarjana anu diakui ku kota Nanjing.Puseur R&D museurkeun kana élmu optik laser, élmu optik infra red, solusi opto-mékanis, desain parangkat lunak, régenerasi énergi, jsb. Salila mangtaun-taun, pusat R&D parantos keukeuh "ngajak asup, kaluar", sareng teras-terasan ngajak sajumlah asing. bakat senior pikeun cooperate sarta pituduh, sarta mindahkeun sababaraha prestasi ilmiah sarta téhnologis ka usaha patali.Téknologi desain optik pusat ngarah di nagara éta, nyayogikeun solusi desain anu saé pikeun lembaga panalungtikan utama sareng perusahaan, sareng nyayogikeun solusi anu sistematis pikeun para nasabah.

Pimpinan tim R&D

image61

Jenny Zhu
Pangusaha téknik
Sarjana, Universitas Zhejiang
EMBA, Universitas Nasional Singapura

image71-circle

Dr Charles Wang
Program bakat tingkat tinggi Nanjing
Ph.D, Shanghai Institute of Téknis Fisika, Cina Akademi Élmu
Manajer pikeun puseur Microelectronics, Politéknik Temasek

aaa1-circle

Gary Wang |
Wakil Présidén R&D
Master, Universitas Élmu sareng Téknologi Nanjing
Pangalaman damel dina bisnis militér ageung

image91-circle

Kuanmin Lee
Ahli palapis
Masters, Huazhong University of Science and Technology
Pangalaman damel di perusahaan multinasional ageung dina R&D palapis optik

image101-circle

Wade Wang
Diréktur Téknis
Sarjana, Universitas Zhejiang
Pangalaman damel di perusahaan optoeléktronik ageung

image111-circle

Larry Wu
Diréktur Prosés Produksi
Langkung ti 20 taun pangalaman dina machining precision of optik
Pangalaman damel di perusahaan optik ageung