Kabudayaan

banner-4

VISI: Janten pamimpin dina industri fotonik dunya.

Urang difokuskeun industri optoeléktronik;ngahargaan kapercayaan tur amanah konsumén, inovasi kontinyu, sarta forge payun pikeun jadi kakuatan ngarah kalawan pangaruh badag tur reputasi luhur global.

MISI: Ngalegaan panjang gelombang.

Urang recruit bakat ku pikiran lega, ku kituna kamampuhan téhnologis urang bisa terus ningkat jeung bisnis urang nyertakeun rentang lega wewengkon.

NILAI Inti: Palanggan, Kualitas, Inovasi, Efisiensi

Palanggan:Salaku panyipta sareng pamancar nilai, kami salawasna komitmen pikeun nyiptakeun nilai kompetitif pasar sareng ngabantosan para nasabah suksés.Ngan pangakuan pasar sareng kapuasan pelanggan anu negeskeun pamungkas tina nilai urang.Ku alatan éta, nu cherishment konsumén jeung ngungudag unremitting kapuasan customer aya dina luhureun sistem nilai urang.

kualitas:Pamawa nilai kami nyaéta total pangalaman palanggan kalebet produk kualitas luhur sareng jasa anu merhatikeun.Sarat diri pikeun produk sareng jasa anu berkualitas luhur asalna tina rasa tanggung jawab anu dipasrahkeun ka konsumén sareng kakuatan panggerak pikeun ngawujudkeun harga diri.

Inovasi:Nalika ngabantosan para nasabah suksés, kami sadar yén kasampurnaan kamari sanés hartosna kaunggulan ayeuna.Ngan ngaliwatan inovasi kontinyu urang bisa nuturkeun laju ngembangkeun customer sarta parobahan pasar.Inovasi sareng parobahan mangrupikeun bagian penting tina gén perusahaan urang.

Efisiensi:Realisasi visi perusahaan sareng minuhan komitmen palanggan gumantung kana palaksanaan efisien anu didorong sacara internal.Efisiensi ogé jaminan kami pikeun nyayogikeun solusi béaya rendah anu kompetitif pasar sareng ngabalikeun kauntungan ka para pemegang saham.