Sarat & Kaayaan

1. NAMPA SYARAT
WOE (WOE) narima pesenan ku mail, telepon, fax atawa e-mail.Sadaya pesenan tunduk kana ditampa ku WOE.Pesenan kedah kalebet Nomer Pesenan Meuli sareng netepkeun nomer katalog WOE atanapi detil lengkep ngeunaan syarat khusus.Pesenan anu ditempatkeun ku telepon kedah dikonfirmasi ku ngirimkeun pesenan Meuli hard copy.Pangiriman Paréntah Meuli kedah janten nampi kana Sarat sareng Kaayaan Penjualan WOE, anu ditetepkeun di dieu sareng dina Petik anu disayogikeun ku WOE.
SYARAT-SYARAT jeung SYARAT-SYARAT PENJUALAN IEU NGAJADI PERNYATAAN LENGKAP JEUNG EKSKLUSIF SYARAT-SYARAT ACREEMENT ANTARA PEMBELI JEUNG WOE.

2. SPESIFIKASI PRODUK
Spésifikasi anu disayogikeun dina katalog WOE, literatur, atanapi kutipan tinulis ditujukeun pikeun akurat.Nanging, WOE ngagaduhan hak ngarobih spésifikasi sareng henteu ngaku ngeunaan kasesuaian produkna pikeun tujuan anu dimaksud.

3. Parobahan produk jeung substitusi
WOE ngagaduhan hak pikeun (a) ngadamel parobihan dina Produk tanpa aya bewara sareng kawajiban pikeun ngalebetkeun parobahanana dina Produk naon waé anu sateuacana dikirimkeun ka Pembeli sareng (b) ngirimkeun ka Pembeli Produk anu paling ayeuna henteu paduli katerangan katalog, upami aya.

4. meuli robah kana pesenan atawa spésifikasi
Sakur perobahan kana sagala urutan pikeun produk custom atawa pilihan ngonpigurasi, atawa sagala urutan atawa runtuyan pesenan sarupa pikeun Produk baku kaasup tapi teu diwatesan ku parobahan spésifikasi pikeun Produk, kudu disatujuan sateuacanna dina tulisan ku WOE.WOE kedah nampi pamenta perobahan Pembeli sahenteuna tilu puluh (30) dinten sateuacan tanggal kiriman anu dijadwalkeun.Upami aya parobihan kana pesenan atanapi spésifikasi pikeun
Produk, WOE ngagaduhan hak pikeun nyaluyukeun harga sareng tanggal pangiriman pikeun Produk.Salaku tambahan, Meuli kedah nanggungjawaban kanggo sadaya biaya anu aya hubunganana sareng parobihan sapertos kitu, kalebet, tapi henteu diwatesan ku, biaya kabeungharan sadaya bahan baku, karya dina kamajuan sareng inventaris barang rengse on-hand atanapi maréntahkeun anu dipangaruhan ku parobahan sapertos kitu.

5. NGABATALKEUN
Sakur pesenan pikeun Produk anu dikonpigurasikeun khusus atanapi pilihan, atanapi pesenan atanapi séri pesenan anu sami pikeun Produk standar tiasa dibatalkeun ngan saatos persetujuan tinulis sateuacana WOE, anu persetujuanna tiasa dipasihkeun atanapi ditahan dina kawijaksanaan budi WOE.Sakur pembatalan pesenan, Meuli bakal nanggungjawaban kanggo sadaya biaya anu aya hubunganana sareng pembatalan sapertos kitu, kalebet, tapi henteu diwatesan ku, biaya beban sadaya bahan baku, padamelan anu nuju lumangsung sareng inventaris barang-barang siap di tangan atanapi maréntahkeun anu dipangaruhan ku pembatalan sapertos WOE bakal make usaha lumrah komersil pikeun ngurangan biaya pembatalan misalna.Dina henteu kajadian anu Meuli nanggung jawab langkung ti harga kontrak Produk anu dibatalkeun.

6. HARGA
Harga katalog tiasa robih tanpa aya bewara.Harga khusus tiasa robih upami aya bewara lima dinten.Gagalna nolak kana parobahan harga dina pesenan khusus saatos aya bewara bakal dianggap nampi kana parobahan harga.Harga FOB Singapura sareng henteu kalebet biaya angkutan barang, tugas sareng asuransi.Harga anu dicutat éksklusif, sareng anu mésér satuju mayar, pajeg féderal, nagara atanapi lokal, penjualan, pamakean, harta pribadi atanapi pajak anu sanés.Harga anu dicutat sah salami 30 dinten, iwal upami dicutat sanés.

7. pangiriman
WOE ngajamin bungkusan anu leres sareng bakal dikirimkeun ka para nasabah ku cara naon waé anu dipilih ku WOE, kecuali dijelaskeun dina Pesenan Pembelian Pembeli.Saatos nampi pesenan, WOE bakal nyayogikeun perkiraan tanggal pangiriman sareng bakal ngagunakeun usaha anu pangsaéna pikeun nyumponan perkiraan tanggal pangiriman.WOE teu nanggungjawaban kanggo sagala karuksakan consequential disababkeun ku pangiriman telat.WOE bakal ngabéjaan ka Pembeli ngeunaan naon waé anu diantisipasi telat dina pangiriman.WOE ngagaduhan hak pikeun ngirimkeun payun atanapi ngajadwalkeun deui, kecuali anu Meuli netepkeun sanés.

8. SYARAT PEMBAYARAN
Singapura: Iwal sakumaha disebutkeun béda, kabéh pangmayaran téh alatan sarta payable dina 30 poé ti tanggal invoice.WOE bakal nampi pamayaran ku COD, Cék, atanapi akun anu didamel sareng WOE.Pesenan Internasional: Pesenan pikeun pangiriman ka Pembeli di luar Singapura kedah dibayar sapinuhna dina dolar AS, ku transfer kawat atanapi ku surat kiridit anu teu tiasa dibatalkeun anu dikaluarkeun ku bank.Pangmayaran kedah kalebet sadayana biaya anu aya hubunganana.Surat kiridit kedah valid salami 90 dinten.

9. HARANSI
Produk Saham: Produk optik saham WOE dijamin nyumponan atanapi ngaleuwihan spésifikasi anu dinyatakeun, sareng bébas tina cacad dina bahan atanapi pagawean.Garansi ieu bakal valid pikeun 90 dinten ti tanggal invoice sareng tunduk kana Kabijakan Pemulangan anu diatur dina Sarat sareng Kaayaan ieu.
Produk Adat: Produk khusus diproduksi atanapi khusus dijamin bebas tina cacad manufaktur sareng nyumponan spésifikasi tulisan anjeun wungkul.Garansi ieu sah pikeun 90 dinten ti tanggal invoice sareng tunduk kana Kabijakan Balik deui anu diatur dina Sarat sareng Kaayaan ieu.Kawajiban kami dina jaminan ieu bakal dugi ka ngagantian atanapi perbaikan atanapi panyadiaan ka Meuli kiridit ngalawan pameseran hareup dina jumlah anu sami sareng harga pameseran produk anu cacad.Dina henteu aya acara urang bakal nanggungjawaban kanggo karusakan anu saliwatan atanapi akibatna atanapi biaya ti Pembeli.Pangobatan di luhur mangrupikeun ubar tunggal sareng ekslusif kanggo Meuli pikeun ngalanggar Jaminan dina kontrak ieu.Garansi Standar ieu moal dilarapkeun ka produk naon waé anu, dina pamariksaan ku Wavelength Singapore, nunjukkeun bukti karusakan salaku akibat tina panyalahgunaan, panyalahgunaan, panyalahgunaan, perobahan, atanapi pamasangan atanapi aplikasi anu teu leres, atanapi panyabab sanésna di luar kontrol Panjang Gelombang. Singapur.

10. Kawijakan mulang
Lamun meuli yakin yén produk anu cacad atawa teu minuhan WOE nyatakeun spésifikasi, Meuli kudu ngabéjaan WOE dina 30 poé ti Tanggal invoice jeung kudu balik barang dina 90 poé ti Tanggal invoice.Sateuacan ngabalikeun deui produk, Meuli kedah nampi NOMOR MATERI OTORisasi RETURN (RMA).Henteu aya produk anu bakal diolah tanpa RMA.Nu meuli lajeng kedah pak produk taliti tur balikkeun ka WOE, kalawan angkutan barang prepaid, bareng jeung RMA Request Formulir.Produk anu dipulangkeun kedah aya dina pakét asli sareng gratis tina cacad atanapi karusakan anu disababkeun ku pengiriman.Lamun WOE manggihan yén produk teu minuhan spésifikasi diatur dina ayat 7 pikeun produk stock;
WOE wajib, dina pilihan hijina, boh ngabalikeun duit harga beuli, ngalereskeun cacad, atawa ngaganti produk.Kana standar Pembeli urang, dagangan moal ditarima tanpa otorisasina;barang balik ditarima bakal subjected kana restocking muatan;Barang anu dipesen khusus, lungse atanapi didamel khusus henteu tiasa dipulangkeun.

11. HAK MILIK INTELEKTUAL
Sakur Hak Kekayaan Intelektual di sakuliah dunya, kaasup, tanpa watesan, panemuan anu tiasa dipaténkeun (naha diterapkeun atanapi henteu), patén, hak patén, hak cipta, karya pangarang, hak moral, mérek dagang, merek jasa, nami dagang, rahasia dagang pakéan dagang. sareng sadaya aplikasi sareng pandaptaran sadaya anu sateuacana hasil tina palaksanaan Sarat Penjualan ieu anu katimu, dikembangkeun, dipanggihan atanapi diréduksi ku WOE, bakal janten hak milik WOE.Sacara husus, WOE kudu éksklusif sorangan sagala hak, judul jeung kapentingan jeung ka Produk jeung sagala jeung sagala pamanggihan, karya pangarang, layouts, nyaho kumaha, gagasan atawa informasi kapanggih, dimekarkeun, dijieun, katimu atawa diréduksi jadi prakték, ku WOE. , dina kursus kinerja Sarat Jualan ieu.