banner1
banner2(1)(2)
banner3

Naha Pilih Panjang Gelombang?

Produk Kualitas, Palayanan Cukup, Mitra Terpercaya

Athermalized Long-wave Infrared Lens

Lensa Infrabeureum Gelombang Panjang Athermalized

LWIR Continuous Zoom Lens

LWIR Continuous Zoom Lénsa

TENTANG KAMI

WAVELENGTH nyieun
Infrabeureum Visi Splendid

Diadegkeun dina 2002,Panjang gelombang Opto-Electronic Co., Ltd.nyaéta parusahaan high-tech nasional jeung integrasi pinuh desain optik, manufaktur sarta rojongan teknis ka konsumén urang sakuliah dunya.

Panjang gelombang Opto-Electronic Co.,LTD

KATEGORI PRODUK

Panjang gelombang geus fokus kana nyadiakeun produk optik precision tinggi pikeun 20 taun