Warta

  • Go into thermal imaging and know thermal imaging!

    Pindah kana pencitraan termal sareng terang pencitraan termal!

    Sadaya objék ngaluarkeun énergi infra red (panas) dumasar kana suhuna.Énergi infra red anu dipancarkeun ku hiji obyék disebut sinyal termal na.Biasana, beuki panas hiji obyék, beuki radiasi eta emits.Imager termal (ogé katelah imager termal) dasarna mangrupikeun sensor termal, anu tiasa ...
    Maca deui
  • Wavelength set up scholarship to support the students in Zhejiang University

    Panjang gelombang nyetél beasiswa pikeun ngadukung mahasiswa di Universitas Zhejiang

    Pikeun ngamajukeun pamekaran téknologi optoeléktronik sareng nyorong mahasiswa pikeun ningkatkeun kamampuanna, Panjang Gelombang Opto-Electronic Science&Technology Co., Ltd. parantos nyetél "Scholarship Panjang Gelombang" pikeun ngadukung pelatihan bakat College of O...
    Maca deui
  • How far can I see with thermal camera?

    Sabaraha jauh kuring tiasa ningali sareng kaméra termal?

    Nya, ieu mangrupikeun patarosan anu lumrah tapi henteu aya jawaban anu saderhana.Aya seueur teuing faktor anu bakal mangaruhan hasil, sapertos atenuasi dina kaayaan iklim anu béda, sensitipitas detektor termal, algoritma pencitraan, titik-mati sareng sora taneuh tukang, sareng backgrou target ...
    Maca deui