Lénsa Infrabeureum pikeun wengkuan bedil Imaging termal

Lénsa Infrabeureum pikeun wengkuan bedil Imaging termal

LIR05012640-17


Rincian produk

Tag produk

Inpormasi produk:

Panjang Gelombang Infrabeureum ngahasilkeun puluhan rébu lénsa infra red pikeun Thermal Imaging Rifle Scopes unggal taun, disayogikeun ka merek lingkup termal anu kasohor di sakuliah dunya.

Ruang lingkup termal tiasa ngadeteksi awak haneut tina lingkungan anu langkung tiis sacara alami kalayan kontras termalna.Beda sareng lingkup visi wengi tradisional, éta henteu peryogi dukungan lampu latar pikeun ngabentuk visual.Wewengkon termal tiasa dianggo siang sareng wengi, ngiringan haseup, kabut, lebu sareng halangan lingkungan anu sanés.Anu ngajantenkeun éta mangpaat pikeun moro, milarian sareng nyalametkeun, atanapi operasi taktis.

Lénsa Infrabeureum nyaéta salah sahiji komponén inti dina lingkup termal, terpadu jeung sensor termal pikeun ngarobah gambar infra red kana sinyal éléktronik.Lajeng sinyal nu dirobah jadi gambar katempo pikeun dipintonkeun dina layar OLED pikeun panon manusa.Kajelasan, distorsi, kacaangan gambar ahir;rentang deteksi, pangakuan jeung idéntifikasi;kinerja dina kaayaan lingkungan béda, komo reliabiliti lingkup langsung kapangaruhan ku lensa infra red.Penting pisan pikeun milih lénsa infra red anu cocog dina awal desain ruang lingkup termal.

Sanaos lensa infra red anu cocog penting pisan pikeun wengkuan termal anu saé, aya ogé sababaraha dampak inti anu kedah difokuskeun.

Panjang Fokus (FL) jeung F #: Panjang fokus lénsa infra red nangtukeun rentang DRI wengkuan termal.Dina basa sejen, sabaraha jauh anjeun tiasa ningali.25mm, 35mm, 50mm, 75mm nyaéta panjang fokus paling umum dipaké dina lingkup termal.F # nyaéta babandingan panjang fokus sistem pikeun diaméter murid lawang, F # = FL / D.Beuki leutik F# tina lénsa, beuki gedé murid asupna.Langkung seueur cahaya bakal dikumpulkeun ku lensa bari biayana naék dina waktos anu sami.Umumna lénsa kalayan F # 1.0-1.3 cocog pikeun aplikasi lingkup termal.

Tipe sénsor: sénsor Infrabeureum nempatan bagian badag tina total biaya lingkup termal.Nangtukeun kumaha WIDE anjeun tiasa ningali kalayan wengkuan termal.Pastikeun lénsa bakal cocog sareng résolusi sareng ukuran piksel sénsor.

MTF sareng RI: MTF nangtung pikeun Modulation Transfer Function, sareng RI nangtung pikeun Iluminasi Relatif.Éta ditangtukeun nalika desain, anu nunjukkeun kualitas pencitraan lensa.Dina basa sejen, kumaha alus anjeun tiasa ningali.Upami teu diproduksi sareng dirakit sacara saksama, kurva MTF sareng RI nyata bakal langkung handap tina anu dirarancang.Janten pastikeun MTF sareng RI tina lensa infra red diuji sateuacan nampi.

Palapis: Sacara umum, bagian luar lensa didamel tina germanium, anu kawilang lemes sareng gampang digores.Lapisan standar AR (anti-refleksi) moal ngabantosan éta, palapis DLC (Inten Kawas Karbon) atanapi HD (Awét Luhur) disarankeun pikeun digawé dina lingkungan anu parah.Tapi punten perhatikeun yén total pangiriman lensa infra red bakal dikirangan dina waktos anu sami.Janten anjeun kedah saimbang dua faktor pikeun ngahontal prestasi anu tiasa ditampi.

Résistansi Shock: Henteu resep aplikasi pencitraan termal anu sanés, wengkuan termal anu dipasang dina bedil kedah tiasa nahan geter ageung anu disababkeun ku némbak bedil.Kabéh lénsa infra red pikeun wengkuan termal kami nyadiakeun bisa minuhan> 1200g shock tahan.

Produk has

50mm FL, F # 1.0, pikeun 640x480, sénsor 17um

Kinerja optik anu saé sareng stabilitas, buktina cai IP67, résistansi guncangan 1200g.

LIR05010640
outline

spésifikasi:

Larapkeun ka Detektor Uncooled Infrabeureum Gelombang Panjang

LIRO5012640-17

Panjang fokus

50 mm

F/#

1.2

Sirkular Fov

12,4 ° (H) X9,3 ° (V)

Rentang spéktral

8-12um

Tipe Fokus

Fokus Manual

BFL

18 mm

Tipe Gunung

M45X1

Detektor

640x480-17um

Daptar produk

Infrabeureum Panjang Gelombang tiasa nyayogikeun rupa-rupa desain lensa infra red pikeun kabutuhan khusus anjeun.Mangga tingali tabel di handap pikeun pilihan.

Lensa Infrabeureum Pikeun Thermal Rifle Scope

EFL (mm)

F#

FOV

BFD(mm)

Gunung

Detektor

35 mm

1.1

10.6˚ (H) X8˚ (V)

5,54 mm

Flange

384X288-17um

40 mm

1

15.4˚ (H) X11.6˚ (V)

14 mm

M38X1

50 mm

1.1

7.5˚ (H) X5.6˚ (V)

5,54 mm

Flange

75 mm

1

8.2˚(H)X6.2˚(V)

14,2 mm

M38X1

100 mm

1.2

6.2˚ (H) X4.6˚ (V)

14,2 mm

M38X1

19 mm

1.1

34.9˚(H)X24.2˚(V)

18 mm

M45X1

640X512-17um

25 mm

1.1

24,5˚ (H) X18,5˚ (V)

18 mm

M45X1

25 mm

1

24,5˚ (H) X18,5˚ (V)

13.3mm / 17.84mm

M34X0.75/M38X1

38 mm

1.3

16˚ (H) X12˚ (V)

16,99 mm

M26X0.75

50 mm

1.2

12.4˚ (H) X9.3˚ (F)

18 mm

M45X1

50 mm

1

12.4˚ (H) X9.3˚ (F)

17,84 mm

M38X1

75 mm

1

8.2˚(H)X6.2˚(V)

17,84 mm

M38X1

100 mm

1.3

6.2˚ (H) X4.6˚ (V)

18 mm

M45X1

Catetan:

1.AR atanapi DLC palapis dina beungeut luar sadia on pamundut.

2.Customization sadia pikeun produk ieu pikeun nyocogkeun sarat teknis Anjeun.Hayu urang terang spésifikasi diperlukeun Anjeun.

Desain 3.Mechanical sarta jenis Gunung bisa ngaropéa ogé.

customized outline 2
customized outline 1

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Panjang gelombang geus fokus kana nyadiakeun produk optik precision tinggi pikeun 20 taun