Lensa NIR pikeun Near Infrabeureum Band Imaging

Lensa NIR pikeun Near Infrabeureum Band Imaging

LSW017206000


Rincian produk

Tag produk

Inpormasi produk:

Infrabeureum Deukeut nyaéta sawaréh ti pita infra red, anu aya di luar rentang spéktral anu tiasa katingali ku panon manusa.Kalayan panjang gelombang anu langkung panjang tibatan lampu anu katingali, lampu NIR tiasa nembus kabut, haseup sareng kaayaan atmosfir anu sanés.Teu kawas lampu MWIR atawa LWIR dina pita panjang gelombang nu leuwih panjang, NIR mangrupakeun énergi reflected nu behaves sarupa cahaya katempo.

Lensa infra beureum deukeut (lensa NIR) nyaéta lensa infra red dioptimalkeun pikeun wewengkon infra red deukeut.Kusabab nyerep atmosfir, ngan di wewengkon nu tangtu dina pita infra red, cahaya bisa ngaliwatan hawa sarta dipaké dina aplikasi infra red.Lensa NIR kami dirancang pikeun beroperasi dina jandela infra red deukeut kadua, sarta lumaku pikeun detektor infra red deukeut (900-1700 nanometer).Éta mangrupikeun komponén anu penting pisan dina sistem pencitraan NIR anu maénkeun peran anu sami sareng panon manusa.Tanpa lensa NIR anu saé, anjeun moal gaduh visi anu jelas dina sistem anjeun.

Infra Beureum Panjang Gelombang nyadiakeun lénsa NIR dina pagelaran anu deukeut-difraksi-diwatesan.Sadaya lénsa urang bakal ngaliwat kinerja optik/mékanis anu ketat sareng tés lingkungan pikeun mastikeun kualitas anu pangsaéna.

Produk has

17mm FL, F # 2.0, pikeun sensor NIR 6000x5000-3.9um, fokus tetep

LSW017206000
outline drwaings

spésifikasi:

Larapkeun Detektor Infrabeureum Deukeut (900-1700nm)

LSW017206000

Panjang fokus

17 mm

F/#

2.0

Sirkular Fov

79,2°(D)

Rentang spéktral

900-1700nm

Tipe Fokus

Fokus Manual

BFL

Bayonét

Tipe Gunung

 

Detektor

6000x4000-3.9um

Daptar produk

Deukeut lensa Infrabeureum

EFL (mm)

F#

FOV

Panjang gelombang

Tipe Fokus

BFD(mm)

Gunung

Detektor

12,5 mm

1.4-16

37˚(D)

900-1700nm

Fokus Manual

C-Gunung

C-Gunung

CCD-12.5um

17 mm

2

79.2˚(D)

900-1700nm

Fokus Manual

F-Bayonét

F-Bayonét

6000X4000-3.9um

50 mm

1.4

22.6˚(D)

900-1700nm

Fokus Maneuh

21.76

M37X0.5

640X480-25um

75 mm

1.5

15.2˚(D)

900-1700nm

Fokus Manual

C-Gunung

C-Gunung

640X480-25um

100 mm

2

11.4˚(D)

900-1700nm

Fokus Manual

C-Gunung

C-Gunung

640X480-25um

200 mm

2

5.7˚(D)

900-1700nm

Fokus Manual

17.526

M30X1

640X480-25um

Catetan:

1.Customization sadia pikeun produk ieu pikeun nyocogkeun sarat teknis Anjeun.Hayu urang terang spésifikasi diperlukeun Anjeun.

LSW12.514
LSW12.514-1

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Panjang gelombang geus fokus kana nyadiakeun produk optik precision tinggi pikeun 20 taun